Сиена Милър стана майка за втори път, като двамата с приятеля й Оли Грийн са посрещнали първата си обща рожба, стана ясно по-рано тази седмица. Изданието Daily Mail съобщи, че двойката е била засечена с бебешката количка да си взима кафе. Засега обаче не се знае кога точно Сиена е родила. Звездата по подобен начин запази мълчание и за бременността си, като тя стана публично достояние, едва, когато вече беше в доста напреднал етап.

Иначе за Милър това е второ дете, тъй като от бившия си мъж Том Стъридж тя има 11-годишна дъщеря Марлоу. Малко след нейното раждане двамата се разделиха, след което 42-годишната актриса срещна отново любовта в лицето на Оли Грийн.

Макар че номинираната за "Златен глобус" британка пази семейния си живот в тайна, все пак си позволи да признае в интервю за “Elle UK“, че преди време си е замразила яйцеклетки. Решението ѝ е помогнало да се освободи от "екзистенциална заплаха" и "натиск". "Преди бях фокусирана върху необходимостта да имам още едно дете, сега просто си казвам - ако се случи, се случи", каза тя.