Ники Минаж отново стана жертва на телефонни измамници.

Според TMZ органите на реда са пристигнали в дома й в Сан Фернандо, с включени сирени и светлини в събота, след получен фалшив сигнал. Разследващите твърдят, че някой се е обадил на 911, за да съобщи за "стрелба" в имението. По информация на TMZ Ники не е била доволна, че униформените отново са се озовали в дома ѝ.

Припомняме, че през юни бяха подадени отново фалшиви сигнали - първият до службите за закрила на детето. Анонимният, който се обадил твърдял, че тригодишният син на Ники е малтретиран. След като пристигнали полицаите установили, че малкият е жив и здрав и в безопасност. Вторият сигнал е бил до пожарната. По-късно същия месец около три сутринта, семейството било събудено от пожарни сирени пред дома им, след като някой се е обадил, че има пожар. 

Снимка: Getty Images

Подаването на фалшив сигнал до 911 е незаконно и в Калифорния може да доведе до обвинения в престъпление, което води до високи глоби и затвор. Според бившият агент на ФБР в рамките на няколко години сигналите са скочили от 400 на 1000. За съжаление певицата не е единствената знаменитост, която е била обект на телефонни измамници. Други известни личности като Майли Сайръс, Аштън Кътчър, Джъстин Бийбър, Том Круз, Крис Дженър, Парис Хилтън, Риана и Джъстин Тимбърлейк също са ставали жертви на тази опасна шега.