Силвестър Сталоун е бил приет в Правителствена болница в София, пише в. "Телеграф". Новината е потвърдена от шефа на Киноцентъра "Ню Бояна" Ярив Лернер, но без да уточнява повече подробности. Продуцентът успокои феновете му, че няма нищо сериозно, а прегледите на звездата били рутинни.

Сталоун е постъпил в Правителствената болница в сряда сутринта. Това се случило само два дни, след като започнаха снимките на "Рамбо 5" у нас. 72-годишният актьор си е направил нови пълни изследвания, преди да отиде на морето за следващата част от снимачния процес.

Снимките ще продължат с екшън сцени на Побитите камъни край Варна и преди това искал да знае, че е в добра форма. Докато чака резултатите в болничното легло, Слай е намерил време за социалните мрежи и дори да качи две-три нови снимки от София в официалните си профили в социалните мрежи. На едната Рамбо си слага ръкавиците, готов за нови подвизи, а на другата язди кон в полите на Витоша. Третата е от фоайето на хотела, в който е настанен.

Снимка: Официален профил в Instagram

След снимките на Побитите камъни Силвестър Сталоун ще снима преживяванията на Рамбо на Канарските острови. Според сюжета героят му се бори с посттравматичен стрес, опитвайки се да води нормален живот в ранчо в Аризона. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща, след като негова близка приятелка го моли за помощ - внучката ѝ е изчезнала по време на парти в Мексико, припомнят от "Факти".