Рождените дни са чудесен повод да прекараме повече време с хората, които заемат специално място в сърцата ни. Независимо от факта, че животът може да ни раздели, отвеждайки ни на противоположни точки на планетата, тези лични празници са една от причините да скъсим разстоянието, за да бъдем с близките си.

Вижте снимки >>

Симона Загорова - дъщеря на попфолк певицата Глория, реши да стори точно това за своя баща. По случай 51-ия му рожден ден, изпълнителката на "Амазонка" се качи на самолет и летя до Стокхолм, за да изненада своя родител, който от години живее в Швеция. И със сигурност успя!

Преди часове младата певица сподели в официалната си Инстаграм страница колаж от снимки, на които двамата позират край празничната маса в дома на Загоров.

"2700 до истинското щастие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безкрайно!!!", гласи посланието, което тя написа към изображенията и постави емотикони във формата на сърца.

В социалната мрежа брюнетката качи и видео, разкриващо милия ѝ жест. На кадрите присъстващите закриват очите на рожденика докато тя влиза в стаята. Виждайки я, неочакваната поява предизвика сълзи от радост в очите на баща ѝ, който не е подозирал, че тя ще бъде до него в специалния ден.

Вижте тази публикация в Instagram.

2700 километра до истинското щастие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безкрайно!!!

Публикация, споделена от на

"Това е най-голямото богатство за един баща. Обичай го и му прави изненади. Това най ни радва, особено когато ни делят толкова много километри от децата ни. Прекрасна изненада. Поздравявам те. А още по-сладко е че и двамата сте музиканти, което ви прави още по-близки в миговете, когато сте заедно. Да ти е жив и здрав", написа един от последователите на Симона в сайта за фотосподеляне.

Сякаш за да докаже достоверността в думите на своя почитател, по-късно тя публикува и още няколко клипчета, на които двама с Илия, "въоръжен" с китара в ръце, пеят български песни.