През месец март т.г. Петя Дикова - дъщеря на Аня Пенчева, роди момченце, което дари с името Александър. 2019-та все още не е изтекла, а ето че актрисата отново има повод за празнуване, който няма нищо общо с тържествата по случай настъпването на новата година.

Вижте кадъра >>

Преди няколко дни 29-годишният ѝ син Ангел Караньотов обяви в официалната си Инстаграм страница, че ще става баща за първи път, което означава, че майка му отново ще бъде баба. Той публикува снимка на половинката си Ива Русинова, застанала между червения мотоциклет на марката "Ducati", с който се състезава нейния любим, и украсена коледна елха. На изображението брюнетката носи черна рокля с бели точки, чиято кройка върви по тялото, разкривайки заобления ѝ корем.

"Тя е красива, тя е много силна, тя е леко дива, тя се опитомява трудно, тя те прави истински щастлив, тя всява респект, тя понякога е опасна, тя има няколко рекорда и няколко титли...
... а ТЯ ще бъде майка на сина ни", гласи посланието към фотографията.

Ангел и Ива са заедно от вече почти 4 години, а животът им преминава във високи скорости, защото във вените и на двамата "тече бензин". Той е състезател по мотоциклетизъм, а тя - първата българка дрифтпилот, вземаща участия и в планински ралита. Освен това красавицата се изявява професионално и пред фотографския обектив и притежава собствена модна линия.

В специално интервю за Dir.bg, малко след като спечели шампионската титла на тазгодишния "BMU European Road Racing Championship", Ангел сподели, че е щастлив във връзката си. Тогава той каза, че ключът за успешните им взаимоотношения с Ива се крие в компромисите. И макар двамата да са любители на екстремните спортове, оценяват спокойствието и предпочитат домашния уют. Едно от любимите им занимания е да ходят на планина заедно.