28-годишният наследник на Playboy и син на Хю Хефнър - Купър, се ожени за Скарлет Бърни - 29-годишна звезда от "Хари Потър".

Английската актриса, която се превъплъщава в ролята на Панси Паркинсън в шестия филм от поредицата - "Хари Потър и нечистокръвният принц", и наследникът на империята Playboy се ожениха на скромна церемония в крайбрежния град Окснард в Калифорния. Двойката бе сгодена от 4 години.

Вижте кадъра >>

Скарлет Бърни сподели кадър от гражданското, на което двамата позират, като тя е облечена в съвсем лека рокля, състояща се от фин корсет с тънки презрамки и права пола с дължина до средата на прасците, а Хефнър е в тъмносин костюм и бяла риза без вратовръзка.

"С Купър сме много развълнувани да сподели, че вече сме женени пред закона", написа брюнетката.

Двойката планира и по-голяма сватба, на която да празнува със семействата си и приятели.

"Ще планираме сватбата си в идните месеци, която да отпразнуваме с приятелите и семействата си", написа Скарлет, която през 2017 г. позира гола за Playboy.

След като смени името си, тя се обърна към съпруга си:

"Обичам те, Купър. Гордея съм, че съм до теб като твой партньор, приятел и съпруга. Нямам търпение да продължим да изграждаме живота си заедно. Сърцето ми изпълнено и съм толкова благодарна за нашата любов."

Споделяйки същата снимка и в своя акаунт, Купър написа:

"Със Скарлет официално го направихме законно и не можем да бъдем по щастлиеив. Наздраве за живот, изпълнен с любов, щастие, приключения и велики цели, госпожо Хефнър."

Купър е едно от четирите деца на Хю Хефнър и започва работа в компанията на баща си още докато е в колежа и става криейтив директор на Playboy Enterprises. През април тази година той напусна компанията, за да основе собствен медиа бранд - Hefner Media Corporation, и дигитална платформа със съдържание за възрастни. Първоначално тя се казваше HefPost, но сега се нарича StagDaily и се очаква да се появи през следващата година.

Той предлага брак на любимата си през август 2015 г.