Рони Търнър, синът на легендарната певица Тина Търнър, почина на 62-годишна възраст, съобщиха световни издания.

Съпругата на Рони, френската певица Афида Търнър, потвърди смъртта на съпруга си в публикация в Instagram, в която го нарече "истински ангел" и нейния "най-добър приятел", цитира думите й people.com.

"Направих най-доброто до края този път, не успях да те спася. Обичам те от... 17 години, това е много, много лошо и съм много ядосана", написа тя . "Това е трагедия, ти, брат ти Крейг и баща ти Айк Търнър и Алин, почивайте в рая... Толкова несправедливо."

Афида, която се омъжи за Рони през 2007 г., има предвид смъртта на по-големия му брат Крейг, който се самоуби през 2018 г. Бащата на Рони, Айк Търнър, почина през 2007 г., докато леля му, сестрата на Тина, Алин Бълок, почина през 2010 г.

Говорител на полицейското управление на Лос Анджелис потвърди пред PEOPLE, че служителите са се отзовали на адреса на Търнър в Енсино, Калифорния в 9:40 сутринта местно време за разследване на смъртта на мъж. Говорителят не можа да потвърди самоличността на мъжа.

TMZ, медията, която първа съобщи новината, написа, че човекът, обадил се на 911, е казал, че Рони има проблеми с дишането и в крайна сметка е спрял да диша. Въпреки опитите да му се помогне и от случайни хора, той беше обявен за мъртъв от дошлите на място парамедици.

Рони беше музикант като родителите си и свиреше в група, наречена Manufactured Funk. Получи малка роля в биографичния филм за майка си от 1993 г. What's Love Got to Do with It.