53-годишната Синди Крауфорд се видя принудена да обясни на всички, които я критикуват, че се снима гола на тази възраст, защо го прави. В панел на Fox News моделката бе категорична, говорейки за себе си и за колежката си Кристи Търлингтън:

"Искаме да покажем на жените, които са на 53, че в това още има красота. Нима има възраст, на която да си гол не е красиво?! Това е просто различен вид красота."

Вижте снимки на Синди >>

Синди обаче признава, че голите снимки сега са много по-различни от преди.

"Шегувам се, че ми трябва Виагра, за да се снимам гола. По-трудно ми е "да го вдигна".

През март ветеранката в манекенството сподели, че се чуди дали жените имат "срок на годност" в зависимост от възрастта си.

"Не изглеждам по същия начин, както изглеждах на 20, на 30, дори на 40. Но, ако се грижим за себе си, защо не?", категорична е тя.

Освен че позира за различни марки, Синди Крауфорд има бранд за домашен декор, козметична компания за грижа за кожата и помага на двете си деца - сина ѝ Пресли - на 19 години и дъщеря ѝ Кая - на 17 години, в кариерата им като модели. Дъщерята на Синди - Кая, в момента е една от най-търсените моделки в света и снима за най-разпознаваемите и известни брандове.