Скарлет Йохансон се открои с привлекателната си визия на наградите на Центъра "Кенеди", откъдето възстановиха традиционната си гала с церемония на живо и с участието на президента на САЩ за първи път от 2016 година, съобщи БТА. Актрисата беше с рокля на пайети и щедро деколте, придружена от съпруга си Колин Йост.

Снимка: БТА

Наградите за цялостно творчество бяха връчени на създателя на звукозаписното студио "Мотаун рекърдс" Бери Горди, на продуцента на "На живо в събота вечер" Лорн Майкълс, на актрисата и певица Бет Мидлър, на оперния певец Джустино Диас и легендата на фолк музиката Джони Мичъл.

Бет Мидлър

Снимка: БТА

Тази година церемонията бе в основния оперен театър на Центъра "Кенеди" беляза и завръщането към политическата нормалност с присъствието на президента на САЩ Джо Байдън и първата дама Джил Байдън.

Президентът Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп през първите три години от мандата му пропускаха шоуто, след като почетените артисти през 2017 г. заплашиха да бойкотират приема в Белия дом, ако президентът Тръмп е на церемонията. През последната година от мандата му пандемията наложи отлагане и промяна в програмата на церемонията.

Михаил Баришников и съпругата му Лиза Райнхарт бяха гости на церемонията

Снимка: БТА

Залата беше с изпълнен капацитет и без спазване на социална дистанция, но от всички присъстващи се изискваше документ за ваксинация или за отрицателен тест за Ковид-19.

Джил и Джо Байдън

Снимка: БТА