Казват, че човек никога не знае къде точно ще го отведе лятото, тъй като по традиция жаркият сезон събужда авантюристичния дух на хората, под чиято власт те се впускат във вълнуващи приключения, предприемайки далечни пътешествия. В много случаи изборът им към коя точка по широкия свят да се отправят идва спонтанно, насочвайки ги към такава, в чиито предели никога преди това не са стъпвали.

Понякога обаче приятните спомени от дадена територия, която в миналото вече са посетили, ги подтикват да се върнат обратно в нейните очертания, за да изживеят отново незабравимите моменти, с които я свързват. Точно както неотдавна всъщност направи телевизионната водеща Гала, която от началото на месеца излезе в отпуска. Наслаждавайки се на времето, през което няма да ѝ се налага да се появява в ефир, понеже в момента предаването "На кафе" е в отпуска, тя реши да се посвети на почивка, изпълнена с горещи емоции, подхождащи напълно на настоящия годишен период.

Вижте снимки >>

Вместо обаче да се отправи към някоя непозната за нея дестинация, добавяйки я към личния си списък с места, на които е била, тя пое към Малдивите, чеито име в превод означава "Огърлица от острови", където за последно се отдаде на отдих преди точно четири години, когато партньорът ѝ пусна нейни топлес снимки онлайн. Само че за разлика от тогава, сега компания там ѝ прави не само мъжа до нея, но и неговата дъщеря, която е от предишната му връзка. Това стана ясно от публикация в Instagram профила на Стефан, публикувал наскоро фотография, показваща как тримата се усмихват широко към обектива на фона хотел с палмови дръвчета, зад които се вижда необятният хоризонт на Индийския океан.

Снимка: Официален профил в Instagram

В своите публикации, споделени в социалната мрежа, популярната от малкия екран блондинка не разкрива къде се намира, пропускайки умишлено да отбележи своята локация, но преди дни без да иска издаде, че райските пейзажи, на които се любува, принадлежат на най-голямата коралова страна, както я наричат. Тогава тя качи във виртуалното пространство кадър, с който отправи на своите над сто и четиридесет хиляди последователи в платформата поздрав на местния език.

"Baajjeveri hen'dhuneh - това означава "Добро утро" на дивехи, но не мога да ви кажа как се произнася де", написа тя към свое селфи, показващо я по път за плажа, облечена със сива тениска с британския флаг в предната част, която е навила нагоре - точно под гърдите, разкривайки плоския си корем, като надолу носи раирано долнище на бански. Визията си е допълнила от чифт големи очила с тъмни стъкла. Езикът, който използва в поста си, има официален статут на републиката, състояща се от група атоли, но също така е разпространен и на островите Лакшадвип, принадлежащи към Индия. Той използва собствена писменост, наречена тана, която се чете от дясно наляво и се основава на арабско-персийското писмо.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди това Гала качи в акаунта си изображения от лазурните брегове, където изпраща залязващото слънце, обагрило небето в различни нюанси на оранжевото, седнала на ратанова люлка, издигаща се малко над финия пясък. По-късно, споделяйки кратко видео, тя показа как излиза от тюркоазено сините води да естествения басейн, след като се е гмуркала в тях, носейки за целта специална маска, приспособена с шнорхел, покриваща цялото ѝ лице.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @gala_na_kafe

"За местните вероятно е неразбираемо вълнението ми, ежедневно - само за двайсетина минути във водата - да виждам скат, октопод, всякакви големи и малки риби. Вероятно те така биха се радвали, ако в наша гора видят сърна, лисица или заек... Между другото, видях и заек. Не във водата де - после ще опитам да снимам и него", гласи посланието ѝ към кадрите.

Оказва се, че заради престоя им там, Стефан не е успял да присъства на рождения ден на майка си, за което се реваншира, качвайки в интернет нейно изображение, направено сред публиката, заела местата си на трибуните в Античния театър на град Пловдив.

"Майка ми е рожденик, а това е най-скорошната снимка, която имам - отпреди месец е, ще ползвам нея. После следват и предишни, та и с децата ѝ, че и с внуците. Защо нямам повече снимки и клипове на важните, и обичани хора, за сметка на пейзажи, аномалии, обикновени залези - остава загадка за мен, надявам се да успея да я поправя. Здраве на всички ви, най-много, разбира се, на майка ми!", пише той към снимката, а Гала не пропусна да я коментира с "Честита да ни е!", добавяйки сърце.