Мис България 2006 - Славена Вътова, се присъединява към звездното жури на "България търси талант". Тя ще се стреми да не бъде много строга и да открива красотата във всяко изпълнение, стана ясно от участието ѝ в сутрешния блок на bTV.

Вижте снимки на Вътова >>

Изящната дама с афинитет към спорта и кулинарията ще поощрява и анализира претендентите за голямата награда от 50 000 лева спрямо впечатляващите умения, които те ще представят на сцената на шоуто.

"Много съм развълнувана, защото това е предизвикателство, което започвам с огромно желание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни предстои да се срещнем с хора, които имат разнородни таланти, пъстра палитра от дарби", сподели тя в сутрешния блок на bTV.

"Талантът не е просто дарба, а дарба, върху която много си работил, концентрирал си усилията си и времето си върху нея", коментира Славена Вътова.

Тя обеща, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива красотата във всеки един талант.

"Трябва да има въображение, желание и да видим, че е положен труд. Аз ще търся хора, които са целенасочени, вложили са постоянство и характер в това да превърнат заложбите си в своя професия и начин на живот", допълни тя. "Много съм заредена, че ще се срещна с такива хора и ще дам всичко от себе си да бъда обективна в оценката си към тях."

Славена подчерта, че е сигурна, че и за даровитите състезатели шоуто ще бъде страхотно преживяване, защото ще почувстват позитивната и топла атмосфера, създадена от невероятния екип. Майката на две деца сподели пред зрителите на bTV, че развива талантите на момичетата си под формата на игра, в която участва цялото семейство, за да усещат те любов, свобода и да се превърнат в уверени в себе си хора.

Друг известен член на журито ще бъде Ицо Хазарта. Той очаква да види по-необичайни таланти. Водещите на шоуто, както разбрахме по-рано, ще бъдат Сашо Кадиев и Даниел Петканов. Новият сезон на предаването стартира през есента.