Дъщерите на известните български спортисти Наско Сираков и Илиана Раева дадоха съвместно интервю за "Папараци".

Вижте снимки на Славея и Виолета >>

Виолета Сиракова разкри, че още няма брак с половинката си - футболиста Георги Коруджиев, на когото тя роди дете през 2016 година. Той вече е приключил с футбола и се занимава с частен бизнес.

Славея и Виолета споделиха, че славата на родителите им никога не им е тежала, а по-скоро много оценяват възможностите, които са имали като малки, най-вече пътуванията в чужбина. Двете са тренирали художествена гимнастика, тенис, езда, лека атлетика, карате, плуване, но никога не са чувствали натиск да влязат в професионалния спорт.

Сестрите издадоха, че Илиана Раева е като обсебена от своята внучка Илиана. Тя следи всяка нейна стъпка с тревога, проверява какво е яла през деня и споделя, че я обича дори повече от дъщерите си.

Виолета преминава през две изпитания по време на бременността си. Когато е в третия месец, баща ѝ е приет в болница със съмнение за мозъчен инсулт. Илиана скрива от нея, но обърква номера на сестра ѝ с нейния и без да иска съобщава новината и на Виолета. Диагнозата в крайна сметка се оказва по-лека и Сираков се завръща у дома в добро здраве. Докато пък Вили е в шестия месец, майка ѝ преживява драмата около тежкия инцидент с гимнастичката Цвети Стоянова, която пада от блока, в който живее.

LOVEstyle