Наскоро стана известно, че голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея Сиракова, е бременна с първата си рожба. Изненадващото е, че сестра ѝ - Виолета, също е бременна в момента с второто си дете.

Днес, в интервю за предаването "Събуди се", Славея повдигна завесата около щастливото събитие и истинския "бейби бум" в семейството.

Вижте снимки >>

Тя не сподели в кой месец на бременността се намира, но каза, че определено е в доста напреднал етап.

Сега Славея се е отдала на почивка, хапва си всичко, макар че пред последните повече от 10 години не е яла месо. Разчита на водородната вода за справяне с неразположенията по време на бременността и не се притеснява за килограмите си.

С бащата на бебето, който се казва Иван, Славея се е срещната буквално "на улицата". Той кара мотор, а голямата дъщеря на семейство Сиракови също е почитателка на високите скорости на две колела. След като двамата се запознават, че оказва, че имат много общи приятели и много общи неща.

Иван прави предложение за брак на Славея с красив пръстен преди няколко месеца, но сватбата им няма да е през тази година. Бъдещата майка споделя, че никога не е искала да бъде булка и не е мечтала от малка да се омъжи, но след сватбата на сестра ѝ Виолета, която бе през 2019 г., на която Славея бе кума на сестра си, и тя е пожелала такава приказна сватба.

Снимка: Instagram

Бебето, което Славея очаква, е напълно планирано и желано, но, както самата тя казва:

"Случи се много бързо. Направи светкавично."

Тъй като дъщерята на сестра ѝ вече носи името Илиана, Славея споделя, че със сигурност би уважила традицията да се продължи името на баща ѝ, но не издава как с таткото са решили да кръстят първата си рожба. Двамата са доста смели в плановете си за бъдещото им семейство и мечтаят да имат 3 или 4 деца.

Фактът, че сестра ѝ също е бременна в момента, много я радва и е сигурна, че това още повече ще ги сближи с Виолета.

И макар че по време на цялото интервю Славея Сиракова бе категорична, че няма да издаде пола на бебето, накрая сподели как с нетърпение очаква бебето да се роди...

"... да си я прегърна", което недвусмислено потвърди, че очакваното първо дете на Славея Сиракова ще е момиче.