Освен че е красива жена и талантлива актриса, Никол Кидман е и всеотдайна майка. В редица интервюта тя споделя, че двете ѝ дъщери от брака с певеца Кийт Ърбан - Сандър Роуз и Фейт Маргарет (Фейт е по-малката и е износена от сурогатна майка), са нейният стимул. По думите ѝ именно те ѝ дават сили да продължава напред и вдъхновяват кариерата ѝ.

Вижте снимки >>

Наскоро двете момичета участваха заедно с баща си в новия сезон на сериала "Големите малки лъжи", където Кидман блести в една от главните роли.

Въпреки факта, че показва колко отдаден родител е, тя често бива обвинявана в неискреност, дори лицемерие. През годините феновете ѝ негодуваха, че звездата говори единствено и само за по-малките си дъщери, като напълно игнорира приемните си деца - 23-годишния Конър и 25-годишната Изабел. Те бяха осиновени по време на брака ѝ с Том Круз.

След като актьорската двойка се разведе преди почти 18 години, децата им останаха да живеят с баща си и тогавашната му съпруга Кейти Холмс. В онзи момент отношенията между тях и Кидман охладняха и тя прекъсна всякаква връзка с тях.

Днес нещата изглеждат малко по-различно и Никол се опитва да изгради наново разрушилият се с времето мост между нея и Изабел. Тя дори планира да купи и подари дом на бъдещия си внук. За съжаление нещата с Конър все още не вървят и той продължава да отказва да общува с майка си.

Едва сега, малко преди 18-годишнината от развода им с Круз, актрисата призна за таената си болка по темата. Тя каза, че никога не изоставяла приемните си деца и не е спирала да мисли за тях. Всъщност те са тези, които са отказвали да комуникират с нея. Причината, която тя посочи е, че и те, подобно на баща си, са станали членове на сциентоложката църква.

"Двамата са големи и могат сами да вземат своите решения. Те направиха своя избор, но мое майчинско задължение е да продължа да ги обичам. Всяко дете трябва да знае, че майка му е готова да го приеме с любов...", сподели тя пред списание "Who".