Наскоро звездата от хитовите сериали "Малки сладки лъжкини" и "Ти" - Шей Мичъл, сподели своя снимка в официалната си Инстаграм страница, на която се вижда, че е бременна. На кадъра тя изглежда фантастично, позирайки топлес, скръстила ръце пред бюста си, над наедрелия си, 6-месечен, корем.

Вижте бременната Шей >>

Актрисата умишлено криеше дълго време факта, че очаква дете, защото първата ѝ бременност завърши с трагичен край - тя претърпя спонтанен аборт в 14-ата седмица. Тогава случилото се ѝ причини огромна болка и неутешимо страдание. Брюнетката признава, че е била напълно съкрушена и дори все още пази документите от посещенията при лекаря.

Макар днес отново да очаква наследник и да се чувства щастлива, тя не крие, че наред с хубавите емоции, още усеща мъка по тежката загуба, която не може да преодолее.

След като сподели прекрасната новина, почитателите ѝ постоянно се интересуват от всичко, свързано с нея. Именно поради тази причина Шей реши да направи собствено шоу - "Почти готова", чийто първи епизод е качен в YouTube от 2 дни и има над 1 млн. гледания.

В реалитито си тя обяснява за плюсовете и минусите на бременността, като за лоша страна на процеса определя това, че не може да посещава фитнес залата. Самата тя казва, че ежедневните тренировки ѝ липсват.

Но в Инстаграм профила си тя публикува редица фотоси, показващи, че лишеният от физическа активност период все пак ѝ се отразява добре. На една от снимките бъдещата майка е ослепителна, облечена в бяла рокля под коляното с дълги ръкави и дълбоко V-образно деколте.

Едно е сигурно - бременността ѝ отива. Мичъл и приятелят ѝ - Мат Бабел, който също е актьор, очакват момиченце, което трябва да се роди през октомври.

Снимка: Официален профил в Instagram