32-годишният британец, който през 2018 г. се ожени за приятелката си Нана, сподели първата черно-бяла снимка на новороденото, като просто написа: "Роди се звезда". Нюман не разкрива името или пола на бебето. Но това няма никакво значение, тъй като новината е изключителна и за двамата, коментират близките им и феновете на Нюман.

Снимка: JOHNNEWMANMUSIC/INSTAGRAM

Дълги години Джон се бори със здравословни проблеми и животът му се превръща в истински кошмар, след като разбира, че има тумор в мозъка. За първи път получава диагнозата рак през 2012 г., четири години по-късно, след успешна операция за отстраняването на тумора, коварното заболяване отново се връща.

След лечение, Нюман вече е напълно здрав и следи състоянието си с редовни прегледи. През цялото време до него е всеотдайната Нана.

За да се стабилизира и да си почине от популярността и славата, които го изцеждат, по неговите признания, Джон си взе почивка от музиката, но неотдавна се завърна с нов сингъл Holy Love.

Снимка: Getty Images

В началото на годината той сподели: "Когато си на турне, без значение дали сингълът не върви толкова добре, дали вкъщи се случват някакви неприятности или не се харесваш като човек, това всъщност не е нещо, което някой разбира и има значение... Осъзнах, че всъщност съм нещастен и не съм доволен от кариерата си. Разбрах, че просто бягам с хиляда мили в час, за да се опитам да прикрия това.... Снимах се на червения килим и си мислех, че това е успех, а всъщност бях загубил представа за това какво е успехът, а именно чистата любов и емоция от това, че нещо, което си създал, се развива добре."

Нюман благодари на съпругата си, че е до него и му помага да преодолее депресията и тревожността. Признава, че ако не е имал нейната подкрепа, едва ли е щял да се справи и дори не предполага какво би се случило с него, визирайки тежката си емоционална битка.

Снимка: Getty Images