Само 5 месеца, след като сключиха брак и организираха тузарска сватбена церемония, взаимоотношенията на Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго достигнаха своя край. През месец юни т.г. певицата подаде документи за развод в съда в Етрополе. Искането бе по член 50 от Семейния кодекс по взаимно съгласие.

Вижте снимки >>

Сега, 2 месеца по-късно, двамата преодоляха причините, които ги накараха да вземат решението да прекратят съвместния си живот, и днес любовната им история продължава с нови сили.

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се", написа попфолк звездата във Фейсбук страницата си, с което официално потвърди, че двойката е преоткрила щастието. Тя също така помоли медиите да я оставят на спокойствие, за да изживее пълноценно любовта.

Заедно с посланието си, изпълнителката качи 2 снимки, на които тя и вече бившият ѝ съпруг се наслаждават на времето заедно в ресторант в село Бачково. Но това не са единствените кадри с Гринго, които Маринова споделя. Преди броени часове, за да покаже новонамерената радост, тя публикува селфи с него, на което двамата се усмихват към обектива.

Една част от феновете ѝ веднага започнаха да трупат пожелания за благополучие, надявайки се връзката им да преживее истински Ренесанс, а коментарите на други я съветват да не повтаря грешката си. Една от почитателките ѝ дори адресира съобщението си към Давидов и му заръча да слуша Софи.