Шон Пен се е разделил със съпругата си Лейла Джордж след продължил малко повече от година брак, съобщи сайтът на сп. "People".

Според изданието 29-годишната актриса, която е родена в Австралия и е дъщеря на актьорите Винсънт Д'Онофрио и Грета Скаки, е подала молба за развод в съд в Лос Анджелис в края на миналата седмица. Причината за решението ѝ обаче все още не е известна.

Вижте снимки на Шон и Лейла >>

Двамата със звездата от "Реката на тайните" започнаха да се срещат през 2016 г. Четири години по-късно, и по-точно през юли 2020 г., заради коронавирусната пандемия те сключиха брак с помощта на платформата "Zoom". Тогава, чрез публикация в Инстаграм, за тайната им  венчавка първа съобщи Ирена Медавой - съпруга на продуцента Майк Медавой. Няколко седмици след това артистът потвърди новината в "Късното шоу на Сет Майерс", като призна, че действително се е наложило служител да изпълни гражданския ритуал по видеовръзка.

"Ние си бяхме вкъщи с моите деца и брата на Лейла и така го направихме. Беше Covid сватба", каза холивудската знаменитост.

Зад гърба си Пен има още два провалени брака, припомня БТА - с актрисата Робин Райт, от която има две деца - дъщеря Дилън (30 г.) и син Хопър (27 г.), а по-рано беше женен за Кралицата на попа Мадона.