След дългогодишни непотвърдени слухове, Бритни Спиърс най-накрая е признала, че е изневерила на бившия си приятел Джъстин Тимбърлейк с танцьора Уейд Робсън, пише изданието "The US Sun".

Според информацията 41-годишната поп звезда е направила тази откровена изповед на страниците на новите си мемоари "Жената в мен", които ще излязат на пазара на 24 октомври.

Припомняме, че дълго време се говореше, че Бритни и Джъстин са се разделили през 2002 г. след три години връзка, защото е имала забежка с австралийския хореограф.

Малко след краха на връзката им Джъстин издаде и известния си сингъл "Cry Me A River", в чийто текст се намеква именно за измама на бившата му половинка.

Според "The ​​US Sun", Бритни потвърждава в мемоарите си, че се е целувала с Уейд, когато една вечер двамата излязли, за да се забавляват.

Хореографът Уейд Робсън

Снимка: Lawrence Lucier/Getty Images

"Бяхме навън и отидохме в испански бар. Танцувахме и танцувахме. Онази нощ с него се целувахме.", пише Бритни в мемоарите си, като допълва, че е била лоялна към Джъстин години наред "с това едно изключение".

Звездата разкри, че е казала на Джъстин за целувката си с Уейд и двамата са успели да го преодолеят и да останат заедно.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от [Fer #ScorpioBitch from Argentina (@labritneyderosario)

През 2001 г. Уейд създава хореографията на емблематичните музикални видеоклипове на Бритни "Oops... I Did It Again" и "I'm A Slave 4 U", както и на нейния специален концерт на живо от Лас Вегас.

Въпреки слуховете Уейд до голяма степен остана далеч от светлините на прожекторите. През 2019 г. около името му отново се разшумя покрай излизането на документалния филм "Напускане на Невърленд", в който той подробно описва как като дете е бил сексуално малтретиран от Майкъл Джексън.