След като в продължение на година и половина нямаше възможност да се прибере, наскоро Мария Бакалова се най-после върна обратно в родината, макар и за съвсем кратко. Тя прекара у нас общо четири дни, които запълни в компанията на своето семейство, приятели и мениджъра си Юлиян Костов, с когото бяха засечени да се разхождат край НАТФИЗ, където разговаряха с някои от студентите в академията за театрално и филмово изкуство.

Само че от вчера блондинката, прочула се по целия свят с ролята си на Тутар - дъщерята на казахстанския журналист в продължението на филма от 2006 г. "Борат", вече не е в България, тъй като трябваше да посети редица важни събития, изискващи присъствието ѝ в Кан. Така преди ден тя бе засечена на опашката от хора, купили си билет до Франция, наредили се на Терминал 2.

Вижте снимки >>

От мига, в който кацна в Лазурния бряг, 25-годишната бургазлийка като че ли няма и миг свободно време, тъй като още с пристигането си се озова на червения килим на 74-ото издание на Международния филмов фестивал там, който в момента е в своя разгар.

Тя се появи под ярките светлини на прожекторите на премиерата на лентата "Titane", облечена в стилен бежов ансамбъл, състоящ се от дълъг топ с широка кройка и панталон, които бяха обсипани с безброй блестящи пайети и бродерии на сини цветя.

Снимка: Getty Images

Цялостната си визия бе завършила със златисти сандали на висок ток, чудесно кореспондиращи с обкова на дамската ѝ чанта, наподобяваща бронирано куфарче, както и чифт висящи обеци с камъни, чиято форма се напомняше за тази на ледените висулки.

Веднага щом прожекцията приключи, нашенката се отправи към бляскава вечеря, организирана от модна къща "Luis Vuitton", състояла се в едно от изисканите заведения в предградието на Ница. За никого не е изненада обаче, че тя бе сред важните гости на мероприятието, понеже тя има специална връзка с бранда, облякъл я за церемонията по връчването на наградите "Оскар" по-рано през тази година. Освен това наскоро Мария бе сред отбраните хора, които за първи път видяха новата колекция от бижута на марката на ревю, провело се в прекрасният ресторант "La Vigie", разположен в Монако.

Днес младата ни надежда в Холивуд бе сред екипа, представил българската лента на режисьорското дуо Весела Казакова и Мина Милева "Жените наистина плачат", озовала се в категорията "Особен поглед" на престижната кино проява, в който пред камера взема участие и самата Мария. Разбира се, предвид прекрасните им отношения, за специалния ден Бакалова отново се бе спряла на ефектна рокля с етикет "Luis Vuitton".

Снимка: Getty Images

Дрехата имаше яка тип "поло", дълги ръкави с бели ципове в задната им част, и брошка във формата на пандела, закачена на лявото рамо. Особено впечатление на фотографите направиха белите ѝ ботуши на нисък ток, украсени с розови, оранжеви и черни ленти с вид на мълнии, на които бе отредено допълнително място сред кадрите от събитието.