Бруклин Бекъм сподели какво го кара да обича толкова много кулинарията. Поводът е, че наскоро бе подложен на критики заради уроците, които дава. 24-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм се опитва всячески да стартира готварска кариера и води собствено предаване за храна - "Готвене с Бруклин".

В Инстаграм дава "видео уроци", но неведнъж е бил коментиран от феновете заради "базовите" умения, които демонстрира и притежава. Тези коментари провокираха Бекъм да сподели защо обича да готви и похвали всички готвачи за тяхното трудолюбие. Опита да се защити, заявявайки, че не е професионалист, но се възхищава на всеотдайните работници, които прекарват "всяка минута" в усъвършенстване на занаята си.

инаги има какво да научиш", каза Брук, допълвайки: "Едно от многото неща, които харесвам в готвачите, е, че те са толкова артистични, толкова трудолюбиви и всеки ден, всеки час, всяка минута се опитват да усвоят занаята си. Обичам да готвя, защото това е едно от малкото неща, които правя и които ме откъсват от всичко, което се случва." 

Амбициозният готвач разкри също така, че любимите му кухня е индийската. Той сподели кои са според него най-добрите ресторанти в Ел Ей, както и разказа малко повече за съвместната си работа с американския готвач Нанси Силвъртън. "Нанси Силвъртън е любимият ми готвач, имах късмета да снимам с нея и тя ме научи как се прави тарт с боровинки, който беше невероятен."