Животът спокойно може да бъде описан като низ от събития, в които щастието и болката неизменно се редуват, постоянно подменяйки своите места. Както казват, колелото се върти... В един момент човек е на върха, а в друг - пада стремглаво по пътя надолу, без значение от естеството на случая, който може да бъде както в професионален, така и в личен план. Това навярно би потвърдил и някогашният участник във "Фермата" Тихомир Рангелов, защото макар наскоро да сподели в социалните мрежи радостта си заради трансформацията си от мъж към жена, сега той се сблъсква с тъга, но по съвсем различна причина.

Преди ден стана ясно, че балканският шампион по културизъм и партньорът му Красимир Николов, по-познат като Стамбини, официално са сложили край на своята връзка, продължила цели десет години. Новината за раздялата им дойде от личния Фейсбук профил на влогъра, който вчера промени личния си статус, обявявайки, че двамата с риалити звездата вече не са заедно. Младият мъж предпочете да не издава какъв мотив се крие зад решението им, въпреки че някои от потребителите на виртуалното пространство веднага предположиха, че претекстът всъщност е не друго, а именно преходът на Тихомир от единия пол към другия.

Вижте транформацията на Тихомир >>

И докато една част от приятелите на Красимир в платформата побързаха да му окажат морална подкрепа, утешавайки го, че всичко ще бъде наред и най-доброто предстои, голяма част от тях така и не успяха да повярват на случилото се, като дори го определиха като закъсняла първоаприлска шега.

Снимка: Скрийншот Facebook

"1 април май мина... или Фейсбук работи със закъснение... не вярвам", "Това ми дойде доста неочаквано" и "Наистина ли?", гласят някои от коментарите, редящи се под поста му. В крайна сметка Николов реши да прекрати спекулациите, че си прави майтап с нещо толкова сериозно и категорично заяви, че отношенията им с Рангелов действително са приключили.

"Животът е пълен с изненади", отбеляза той.

Тихомир и Красимир се запознават през 2011 г. в социалните мрежи, когато влогърът се радва на значителна популярност в тях. Общувайки, двамата разбират, че споделят една и съща страст, а именно филмите. Ето защо преценяват, че няма по-подходящо място, което да посетят на първата си среща, от киното. След въпросната вечер романсът им вече е факт, а едва няколко дни по-късно го споделят със своите близки.

Красимир Николов - Стамбини

Снимка: Facebook

В свое интервю пред родна медия, което Стамбини даде преди три години, той дори призна, че се надява двамата да имат възможността да узаконят любовта си и да бъдат първата еднополова двойка сключила брак в България, ако страната ни някога приеме и разреши подобен съюз. Очевидно обаче това вече няма как да се случи, след като всеки от тях пое по собствен път.

Неотдавна пък Тихомир изненада почитателите си, заявявайки, че е транссексуален, като разказа, че в продължение на дълго време е отлагал промяната, която вече е започнал. Той промени името си в мрежата на Мелиса и започна да говори за себе си в женски род, а освен това сподели снимки, на които е неузнаваем. На кадрите се вижда, че почти не е останала следа от някогашния мъжкар с големи мускули, тъй като той е отслабнал с 30 килограма и е пуснал по-дълга коса, която е изрусил.

"До момента без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, тепърва предстоят големите промени. Сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по-доста труден и дълъг път. Определено имам нужда от това", написа той към колаж от две свои фотографии, показващи го преди и сега.