Предателство от най-близкия си човек във "Фермата" и поражение в най-важната битка за оцеляване в риалити шоуто преживя Даяна Ханджиева. Само седмица преди големия финал на 12 декември и на метри от приза за 100 хиляди красавицата отпадна, въпреки че показа издръжливост и феноменална памет в сблъсъка си с пчеларката Надя.

Ослепителната актриса беше пратена на Арената не от кого да е, от лудо влюбения в нея и изтормозен от ревност фокусник Данчо. Като метна Даяна в битката той ѝ даде шанс да посочи съперницата си. Опонентката ѝ Надя съответно получи друго сериозно предимство - да подреди точките за отделните сблъсъци, което се оказа решаващо.

Снимка: bTV

Въпреки че Даяна демонстрира повече знания, по-силна памет и по-голяма издръжливост, опонентката ѝ, свикналата със селския живот Надя, я смаза при коването на дървен мост, рязането на греди и цепенето на талпи. Секунди след финала, двете жени, които до този момент не се понасяха, се хвърлиха в прегръдките си. Победената Ханджиева разцелува и разплакания, измъчван от вина Данчо.

Снимка: bTV

"Не ти се сърдя, че ме прати в боя! Ти ме накара да разчитам само на себе си. Добих увереност, която цял живот ми е липсвала", заяви актрисата преди да си тръгне.

През следващата седмица "Фермата" ще се превърне в месомелачка за участниците. След понеделник, всеки ден, по един от тях ще отпада след битка, а в петък ще вече са ясни четиримата финалисти и претенденти за голямата награда.

Снимка: bTV