След концерта си във Варна британската рок група Smokie се потопи в атмосферата на българската кухня. Музикантите посетиха ресторант "Стария Чинар - Черно море", където опитаха традиционни местни специалитети.

Гостите се насладиха на шопска салата, различни месни ястия като барбекю и печено прасенце, традиционни колбаси и домашна лютеница. Вино от местни изби допълни кулинарното преживяване.

Вечерята беше организирана от организатора на концертите им у нас - барабанистът на "Спринт" Пейо Пеев. Родните рокаджии, които подгряваха концертите на Smokie, също присъстваха на вечерята.

Снимка: ПРофайл - Европа

В края на вечерта музикантите и домакините запечатаха момента със снимки за спомен.

"Беше удоволствие да се погрижим за тяхното посрещане и престой", сподели ПР специалистът Атанас Лазаров.

И двата концерта - във Варна и Бургас, част от юбилейното турне по случай 50-годишнината на Smokie, преминаха при пълни зали и голям интерес. 

ИЗБРАНО