Почина по-малкият брат на Снуп Дог - Бинг Уортингтън. Световните агенции посочват, че 44-годишният мъж си е отишъл в края на миналата седмица. А 52-годишният хип-хоп изпълнител потвърди новината в Инстаграм. "Ще се срещнем отново", написа Снуп под снимката.

Що се отнася до причината на смъртта: "Тя ще бъде установена, когато излязат резултатите от токсикологията и доклада от аутопсията", заяви човек от екипа, който работи по случая.

Снуп и Бинг през годините са работили заедно, като рапърът издига по-малкия си брат на ниво "мениджър", който ръководи турнетата му, а по-късно се превръща и в изпълнителен продуцент.

Пред различни издания през годините Бинг неведнъж е споделял, че благодарение на Снуп, с когото са полу-братя, той е това, което е. Майка им Бевърли Тейт почина през октомври 2021 г. на 70-годишна възраст, но причината за смъртта й и до днес остава неизвестна.

Иначе това не е първият случай, в който животът поставя Снуп в тежка ситуация, свързана със семейството му.

Припомняме, че няколко месеца преди той да съобщи за кончината на брат си, дъщеря му Кори Броудъс получи инсулт едва на 24-годишна възраст. Това съобщи самата тя в Инстаграм. "Получих тежък инсулт тази сутрин. Разплаках се, когато ми казаха." Кори Броудъс е едно от трите деца, които Снуп Дог има със съпругата си Шанте. В интервю от 2021 г. пред сп. People младата дама посочи, че страда от лупус, но благодарение на здравословният начин на живот, който започнала да води, се чувствала по-добре и е успяла да го овладее. "Добре съм, по-добре от всякога", са думите й пред изданието. 

Иначе Снуп и Шанте имат и двама сина - 29-годишния Корде и 26-годишния Кордел.