Софи Маринова и съпругът ѝ Гринго вдигнаха трето парти за сватбата си.

Вижте снимки от празненствата >>

В началото на февруари двамата подписаха пред роднини и близки приятели в ритуалната зала на бул. "Витоша". Кумове бяха Преслава и приятелят ѝ Павел. На сватбата присъства и синът на певицата - Лоренцо. Софи Маринова избра рокля от София Борисова. Дизайнерката бе сред шаферките заедно с прочутата носителка на титлата "Мисис баба" Дони Василева и кметицата на Владая Таня Иванова.

По-миналата седмица шаферките на фолк певицата организираха изненадващо за нея моминско парти. Дамите обиколиха нощна София в екстравагантна бяла лимузина и си направиха няколко фотосесии. Накрая вдигнаха купон в хотел. Младоженецът Гринго дойде последен, за да отведе Софи в специално приготвен за двамата апартамент.

Снимка: Facebook/ Sofimarinovaoofficial

В неделя те вдигнаха и купон по повод сватбата, на който поканиха повече приятели и колегите на Маринова. Под звуците на духов оркестър младоженецът отиде да вземе кумовете Преслава и Павел от домът им, отново с бяла лимузина. Тримата трябваше да откупят булката Софи, грижливо пазена от своите шаферки.

Следващата спирка по пътя към олтара бе дворецът "Врана", където сватбарите спряха за фотосесия. Гостите поздравиха младоженците и кумовете, минавайки по червен килим. Софи и Гринго отново си казаха "да" и заедно с кумовете пуснаха бели гълъби, символ на святост и ново съвместно начало.

Щастливата булка грееше в романтична, обемна рокля в цвят off white с дълъг шлейф от шаферката София Борисова. Тоалетът е обшит в долната част с множество копринени цветя, комбинирани с изящни листа от нежен тюл. Повече от 2 месеца отне изработката на сватбената рокля, обсипана с изкрящи кристали Swarovski. Над 700 различни по големина цветя разцъфват върху нея, а 4 метровия воал е обшит с хиляди кристали и мъниста. Дизайнерката изработи и роклите на шаферките, а кумата Преслава избра рокля от колекция "Attitude 2020".

Организатор на цялото събитие бе Дони Василева.

Снимка: Facebook/ Sofimarinovaoofficial