Джо Джонас е наел бракоразводен адвокат след четири години брак със Софи Търнър, споделя източник пред списание People.

34-годишният певец и 27-годишната актриса, които минаха два пъти пред олтара - веднъж в Лас Вегас и след това отново във Франция, са родители на две деца.

Според информацията в американските таблоиди, двойката изпитвала "сериозни проблеми" в брака си през последната половин година. През изминалите три месеца пък Джо Джонас се грижел за малките им деца "почти през цялото време" - дори докато е на турне с братята си Ник и Кевин.

Снимки на Джо и Софи>>>

Page Six припомня, че миналия месец Софи присъстваше в публиката на един от концертите на "Джонас брадърс". Оттогава насам обаче тя не е била забелязвана на нито една от лайв изявите им. Съпругът й на свой ред пък вече не носи сватбената си халка, макар че я върна за семейна снимка с двамата си братя. Медиите отвъд океана припомнят и че съпрузите продадоха именито си в Маями, което закупиха година по-рано.

View this post on Instagram

A post shared by

Засега няма официален коментар от представителите на двойката.

Припомняме, че двойката се сгоди през 2017 г., а сватбата им се състоя две години по късно в Лас Вегас. Първородната дъщеря на Джо и Софи - Уила, се роди през юли 2020 г. За нея майка й не веднъж е споделяла, че не излизат на разходка без нещо малко за хапване, защото актрисата обаче рискувала времето да бъде "истински ад".

През 2022 г. на бял свят се появи и втората им дъщеря, чието име двойката продължава да н разкрива публично.