Без излишен шум, който е характерен за радостните вести, особено в Холивуд, където новините за знаменитостите по принцип се носят със скоростта на светлината, Софи Търнър и Джо Джонас посрещнаха първото си дете. На 22 юли - миналата сряда, звездата от хитовия сериал "Игра на тронове" роди момиче, предава сайтът TMZ, допълвайки, че бебето носи името Уила.

Всъщност, не е странно, че съпрузите все още не са обявили лично появата на своята наследница, тъй като самите те така и не оповестиха бременността на Търнър, в чийто профил в Инстаграм отсъстват снимки от този период. Сега обаче техните представители потвърдиха пред списание "People", че звездите са станали родители.

Вижте снимки на Софи и Джо >>

"Откакто Софи роди в болница в Лос Анджелис, двамата са на седмото небе от щастие. Те са изцяло погълнати от своята наследница и прекарват цялото си време с нея, наслаждавайки се на всеки един момент. Покрай пандемията са много предпазливи и не допускат много хора около себе си и дъщеричката им", казва източник на Entertainment Tonight.

Джонас и Търнър се ожениха на тайна церемония през месец май м.г. в параклис в Лас Вегас, състояла се веднага след връчването на музикалните награди на сп. "Billboard". Месец по-късно те организираха втора сватба във Франция за семействата си и приятели. За първи път стана ясно, че актрисата е бременна през февруари т.г. Тогава новината разкри източник на JustJared, който сподели, че двойката се опитва да не привлича много внимание към себе си.

"Децата са неизменна част от плана на Софи и Джо. Те винаги са искали наследници", каза по-късно източник на "Us Weekly".

Търнър прекара голяма част от бременността си в карантина с Джонас. В свое интервю, провело се през април т.г., тя сподели, че за нея ситуацията не е никак тежка, тъй като се определя като домошар и интроверт.

"Ако можех да стоя вкъщи през целия ден - бих го направила. Това е радост за мен. Напускам къщата веднъж дневно, колкото да разходя кучетата си. Виждам, че хората наистина се затрудняват, но аз лично не разбирам защо социалното дистанциране се приема като изпитание. Джо обаче приема положението трудно, понеже обича да бъде сред хора. Предизвикателство е да го накарам да си стои у дома с мен, чувства се като в затвор", сподели тя по онова време.