На 15 август Джо Джонас навърши 30 години, но тогава не успя да отпразнува юбилея си, защото имаше концерт в американската столица - Вашингтон. 

Вижте снимки >>

Тогава съпругата му Софи Търнър го изненада, като прекъсна за малко участието му и изкара на сцената торта.

Звездата от "Игра на тронове" накара цялата публика да поздрави мъжа ѝ за личния му празник и да изпее песента "Честит рожден ден" заедно с нея.

Едва преди ден, обаче, певецът успя да подобаващо да "полее" хубавия повод, при това със стил... много стил.

Джонас вдигна бляскаво парти със специална тема, посветена на култовия агент 007. За целта събитието имаше специален дрескод, който трябваше да се спазва от всички гости.

Търнър изглеждаше великолепно "в кожата" на момиче на Бонд, на тържеството, което се проведе на Уилстийт в центъра на Манхатън. Актрисата беше облечена в тъмносиня секси рокля с дълбоко деколте и висока цепка в предната част, която подчертаваше изящната ѝ фигура. За да допълни визията си, тя беше сложила златно колие, което вървеше плътно по нежната ѝ шия, както и златисти сандали на висок ток.

До нея, хванал я за ръка, Джо носеше смокинг с бяло сако, черен панталон и папийонка, а на ревера си бе сложил червено цвете.

Софи сподели в официалната си Инстаграм страница снимка, на която двамата позират пред множество златни, сребърни и черни балони, както и надуваеми зарове.

Сред присъстващите бяха и брата на рожденика - Ник Джонас, заедно със съпругата си Приянка Чопра.

Снимка: Скрийншот InStyle

Актрисата с индийски корени носеше елегантна черна мини рокля с дълги ръкави, която впечатляваше с пластове от пера, редуващи се с полупрозрачни редове от шифон. Тя беше съчетала дрехата с подхождащи ѝ черни сандали на висок ток, върху чиято задна каишка също имаше пера. Чопра бе оставила косата си да се спуска на нежни къдрици върху раменете. Единствените бижута, които носеше, бяха блестящи висящи обеци, напълно подхождащи на камъните, с които беше обсипано деколтето ѝ.

Ник се придържаше към класиката, като за повода бе избрал черен смокинг със сатениран ревер.

Джо и Софи бяха напълно верни на темата през цялата вечер, появявайки се с автомобил с марката "Aston Martin". На събитието също така имаше фотокабина, в която присъстващите можеха да се снимат с пура или мартини в ръка, в духа на филмите за агента от британското разузнаване.