Софи Търнър и Джо Джонас станаха родители за първи път на 22 юли тази година. Тогава се роди дъщеричката им Уила. Двойката обаче не обяви публично нито бременността на актрисата, станала известна с ролята си в "Игра на тронове", нито раждането на детето си.

През цялото време на бременността Софи и Джо ревниво пазеха личното си пространство от медиите и много рядко бяха засичани на публични места. Разбира се, този период съвпадна и с изолацията, наложена заради коронавирус пандемията, така че Търнър не е била излишно притеснявана от любопитни погледи и папараци, които да откраднат някой кадър с нея.

След раждането на дъщеря им, техен представител коментира радостното събитие с думите:

"Откакто Софи роди в болница в Лос Анджелис, двамата са на седмото небе от щастие. Те са изцяло погълнати от своята наследница и прекарват цялото си време с нея, наслаждавайки се на всеки един момент. Покрай пандемията са много предпазливи и не допускат много хора около себе си и дъщеричката им".

Снимка: Instagram

Но отново нито дума от Софи и Джо Джонас.

Затова сега е доста изненадващо, че самата актриса е решила да публикува снимки от бременността си в своя Инстаграм профил.

Вижте кадрите >>

На една от тях Софи се любува на слънцето край басейна, а на друга се къпе във водата заедно с кучето си.

Снимка: Официален профил в Instagram