Актрисата София Лорен ще се снима във филм за първи път от 10 години.

Вижте снимки >>

Екранната легенда, която е на 84 години, ще се превъплъти в жена, прикована в инвалидна количка, която се грижи за децата на секс труженички в "Животът преди нас". Негов режисьор е синът ѝ Едоардо Понти.

Това е първият игрален филм с участието на София Лорен от 2010 г, когато се снима в телевизионната продукция "Къщата ми е пълна с огледала", пише Контактмюзик, цитиран от БТА.

Актрисата е снимала в Бари, Италия и е направо неузнаваема в червена рокля със златни цветя и седнала в инвалидна количка, с червен шал на раменете и разрошена коса.

Синът ѝ Едоардо Понти е режисьор на филма и тълпи от хора са се събирали на снимачната площадка, за да следят с интерес случващото се.

София Лорен на снимачната площадка

Скрийншот: Xpress.co.uk/OLIVER PALOMBI • MEGA

София Лорен започва кариерата си на 16 години през далечната 1950 г. Тя е разказвала, че навремето са я притискали да си направи козметична операция, за да коригира "дългия си нос". Дори съпругът ѝ, продуцентът Карло Понти, я е насърчавал за това. Тя обаче отказала.

През 1962 г. тя става първата актриса, която печели "Оскар" за неаглоезичен филм. Удостоена е и с награда "Грами", пет отличия "Златен глобус", както и награди от филмовите фестивали в Кан и Венеция.

През 2006 г. пред списание W Лорен споделя за остаряването си в Холивуд:

"Изумена съм. Когато бях на 20, не мислех, че ще доживея до 80, но доживях. И си мислиш "Как мина цялото това време?" Не мога да повярвам."

ИЗБРАНО