24-годишната София Ричи отброява дните до сватбата си с годеника Елиът Грейдж и направи една голяма промяна в живота си преди големия ден.

Дъщерята на Лиънъл Ричи, която прекара две години в християнското училище "Оукс", се появи в Инстаграм в понеделник, за да разкрие, че е приела юдаизма, каквато е вярата на бъдещия ѝ съпруг Елиът. София бе снимана усмихната, докато седи на маса пред свещени текстове, а под снимката текстът гласи: "Какъв вълшебен ден. Искам да благодаря на кантонера Нейтън Лам, че помогна по пътя ми към юдаизма. Това бе едно от най-великите преживявания в живота ми!!!"

Междувременно Елиът, вече е разказвал за еврейското си възпитание - дори разкрива, че на бар-мицвата му е свирила известна група.

София за първи път бе свързана с музикалния изпълнител през януари 2021 г., след като се раздели със Скот Дисик. Двамата се сгодиха в хотел Four Seasons Hualalai през април 2022 г. и споделиха новината, като публикуваха поредица от снимки в социалните мрежи.

"Завинаги не е достатъчно @elliot", пише София под снимките. Баща й Лиънъл, който е съдя в American Idol пък отвори дума за нервите на младежа преди предложението му, пише изданието "Hello".

"Той беше нервна развалина, горкият", каза Лайънъл пред Access Hollywood. "Мислех, че ще припадне, но оцеля" и добави: "Обичам Елиът, познавам го от 12-годишен. Това е един от онези моменти, в които не е нужно да проверявам момчето, знам кой е той."

Неотдавна двойката отпразнува бъдещата си сватба с приятели и семейство, а София носеше булчинска бяла плетена рокля с жартиери от модния подиум на Chanel Cruise 2022, съчетана с плажни вълни и слънчеви очила.

Последната й актуализация в социалните мрежи относно пътуването ѝ към юдаизма вероятно е индикация, че предстоящата ѝ сватба ще бъде еврейска.

И не е единствена. Никола Пелц и Бруклин Бекъм, Саша Барон Коен и Исла Фишър също празнуваха така своите.