Четири години по-късно София Вергара и Джо Манганиело са по-влюбени от всякога. Преди два дни те отбелязаха годишнината от сватбата си и София сподели много мила снимка с мъжа си от деня на тяхната сватба.

Вижте кадъра >>

До нея Вергара е написала просто:

"Честита годишнина, любов моя!"

Двамата са заедно от 2014 г., затова през лятото те отпразнуваха 5-годишнината от момента, в който са двойка, докато бяха на почивка в Италия. На остров Капри влюбените отбелязаха и 47-ия рожден ден на актрисата.

София Вергара и Джо Манганиело се женят на скромна, но много романтична церемония във Флорида през 2015 г. Предложението Джо прави на своята любима, докато са на почивка през шестия месец от тяхната връзка.

Миналата година, в интервю за списание People, София Вергара сподели какво точно намира в своя съпруг:

"Той е толкова привлекателен, толкова красив, но никога не го изтъква, сякаш изобщо не го осъзнава. Да бъдеш с човек, който изглежда така и в същото време толкова интелигентен, наистина интелигентен, трудно е да намериш такава комбинация в човек, затова го обичам."

Колкото до Джо, той явно все още е сигурен в думите, които преди време казва за жена си:

"Знаех от самото начало, че тя е единствената. Тя беше в Ню Орлиънс, снимаше филм, а аз летях напред-назад за да бъда с нея. Току-що беше прекратила дълга връзка. Втория път, в който отидох да я видя, бях на летището и забелязах, че съм на корицата на списание People в издание за ергени. Като ерген номер едно. Грабнах го и отидох да говоря с нея. Казах ѝ: "Виж, знам, че току-що излезе от тази дългосрочна връзка и разбирам, ако имаш нужда да бъдеш сама. Няма да ми хареса, но ще те разбера. Но преди да отговориш, искам да видиш нещо..." Показах ѝ списанието, а тя започна да разлиства, за да види кои са другите ергени. Тогава си казах, че е жената за мен."