Вчера София Вергара стана на 47 години. Ние не бихме ѝ дали повече от 27 или в най-лошия случай 37, но е факт, че красавицата изобщо не крие годините си, за разлика от други звезди, и пусна снимки в Инстаграм профила си, на които ясно се вижда, че и на 47, тя грее по-ярко от всякога.

Вижте снимки >>

Разбира се, за това вероятно има заслуга и прекрасният съпруг на София Вергара - Джо Манганиело, с който са на романтична почивка в Италия. По време на престоя си там двамата са се отдали на плажуване, сладко хапване и пиене на коктейли. Посетили са град Равело, за който актрисата казва, че е най-романтичното място на света, а самият рожден ден са отпразнували на остров Капри. 

Започнали са  с плаване на яхта, празничен обяд, а после са преминали към по-шумно парти с торта, танци и всичко, което е необходимо за един рожден ден.

София Вергара и Джо Манганиело са женени от 2015 г. Явно Джо все още е сигурен в думите си, които преди време казва за жена си:

"Знаех от самото начало, че тя е единствената. Тя беше в Ню Орлиънс, снимаше филм, а аз летях напред-назад за да бъда с нея. Току-що беше прекратила дълга връзка. Втория път, в който отидох да я видя, бях на летището и забелязах, че съм на корицата на списание People в издание за ергени. Като ерген номер едно. Грабнах го и отидох да говоря с нея. Казах ѝ: "Виж, знам, че току-що излезе от тази дългосрочна връзка и разбирам, ако имаш нужда да бъдеш сама. Няма да ми хареса, но ще те разбера. Но преди да отговориш, искам да видиш нещо..." Показах ѝ списанието, а тя започна да разлиства, за да види кои са другите ергени. Тогава си казах, че е жената за мен."