Шакира е щастлива, прекарва време със звездата от НБА Джими Бътлър и не се притеснява по никакъв начин от тяхната 13-годишна разлика във възрастта, според "Daily Mirror".

Смята се, че 46-годишната певица е била на няколко срещи с 33-годишния Джими и наскоро са били забелязани да се наслаждават на тричасова вечеря в "Novikov Restaurant & Bar" в Лондон.

Източник твърди, че Джими, звезда на "Маями Хийт", знае как да разсмее Шакира, но предупреди, че това е ранен етап за двойката.

"Излизали са няколко пъти, но нещата са много нови и е твърде рано да се каже дали има дългосрочен потенциал там", казват близки до Шакира и Джими. 

Снимка: Getty Images

Засега Шакира и Джими го раздават бавно и славно и не бързат, защото се познават от кратко време и отскоро започнаха да се следват в социалните мрежи.

Говорейки пред "Us Weekly", източникът също отбеляза как синовете на Шакира - Милан, девет, и Саша, седем - са били фенове на Джими отдавна. 

Откакто се раздели с футболиста Жерар Пике, Шакира беше романтично свързвана с Том Круз и Луис Хамилтън.

Певицата обяви раздялата си с Пике миналата година, след като бяха заедно повече от десетилетие. Разделиха се, понеже Пике си намери друга жена. 

"Всичко се случи наведнъж. Домът ми се разпадаше. От пресата разбрах, че съм била предадена, докато баща ми беше в интензивното отделение. Не знаех дали ще оцелея", каза тя по време на интервю.