Красивото лице на спортните новини на bTV Гергана Гунчева ще бъде специален гост в новото издание на "Търси се..." тази седмица. За личните си емоции и професионалните цели тя ще говори за първи път пред Нели Хаджийска и Меги Димчева.

В предаването двете водещи ще срещнат Гери с колегата ѝ Петър Бакърджиев, с когото вече са разделени, но работят на едно и също място - нюзрума на телевизия bTV. Бившият ѝ партньор ще разкаже емоционално за десетте им години семеен живот: "С нея сбъднахме всичките си мечти заедно - имаме две прекрасни деца, построихме си къща и пътувахме на най-интересните места".

Раздялата им идва след двегодишни опити да съхранят семейството си. Днес Гергана и Петър са в прекрасни отношения и отглеждат децата си заедно: "Нашите отношения стават все по-добри. Аз го обичам като приятел и баща на децата ми". За първи път само в "Търси се" двамата ще бъдат безкрайно откровени за отношенията си, раздялата и родителството.

Гери Гунчева ще сподели, че е напълно отдадена на най-главната роля в живота си - да бъде майка на децата си Самуил и Максим. Те, от своя страна, ще застанат пред камерата на "Търси се", за да разкрият кой е по-строгият родител. "Децата не усещат раздялата ни твърде много, защото живеят поравно и при мен, и при баща си", казва журналистката.

Снимка: bTV

Най-важният фактор в нейния живот е майка ѝ - Даниела Вълчева, която е международен съдия по художествена гимнастика. Във възпитанието на Гери основна роля играе тя, защото с баща ѝ са се разделили, когато тя е била съвсем малка. "Баща ми, който е и бивш волейболист, много дълго време живееше в чужбина и рядко се чувахме. Сега поддържаме добри отношения. Той има друго семейство и аз имам сестра, която е успешна волейболистка", ще разкрие Гери единствено в "Търси се".

От своите близки и приятели тя ще получи много интересни предизвикателства. Повечето от тях са свързани със спортната ѝ кариера като дете, когато е била отдадена на художествената гимнастика и волейбола. Как ще се справи, предстои да видим тази неделя (23 октомври) от 12:30 ч. само по bTV.

Снимка: bTV