Може би си мислите, че известните личности непременно са надарени с дар слово или пък нямат никакви задръжки и притеснения, когато искат да заговорят някоя личност, към която изпитват силно влечение. Но не е така. Те също са хора, някои от тях изключително много се притесняват да заговарят красиви жени, а други, в стремежа си да кажат нещо много оригинално, всъщност стигат до доста странни или неприлични реплики, част от които дори могат да бъдат счетени за вулгарни.

Интересно би било да видим кои за звездите, използвали най-странните реплики, за свалят своите настоящи половинки. От Ник Джонас и Приянка Чопра до Алекс Родригес и Дженифър Лопес.

Вижте снимки >>

Ник Джонас вече е женен за любимата си Приянка Чопра, но кой може да повярва, че тази любовна история е започнала с недодяланата реплика от страна на Джонас "Мисля, че трябва да се свържем!" Наистина?! Приянка трябва много да го е харесвала, за да му прости това.

Алекс Родригес пък бил странно неприличен, когато казал с SMS на Дженифър Лопес, че е "адски секси". Двамата били на първа среща, но Родригес бил много нервен. Оставил Джей Ло сама, за да отиде до тоалетната и по това време ѝ изпратил съобщение с този паметен текст. Е, двамата са вече сгодени, така че сигурно е проработило.

Оливия Уайлд и Джейсън Съдекис са друга холивудска двойка, която е запознала своя романс със странна реплика. Оливия била на парти с друг мъж и търсела своя придружител, когато срещнала Джейсън. Тогава той ѝ казал "Каквото и да търсиш, нямаш нужда от него". Може би се е оказал напълно прав.

Когато Сам Асгари срещнал Бритни Спиърс, много му се искало бързо да разчупи ледовете, затова, след като се запознали и тя казала "Здравей, аз съм Бритни", той отвърнал "Извинявай, как ти беше името?" В онзи момент никой от присъстващите не оценил шегата му, освен Бритни, разбира се.

Бритни Спиърс и Сам Асгари

Снимка: Официален профил в Instagram

Джон Красински спечелил сърцето на своята половинка Емили Блънт с възможно най-семплата реплика всички времена. Когато я срещнал, той изобщо не мислел за връзка, но щом я видял, вече бил сигурен, че ще се влюби в нея, затова при самото им запознаване просто ѝ казал "Харесвам те". И после... сватба.

Емили Блънт и Джон Красински

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Марго Роби била доста спонтанна преди да се омъжи за Том Акърли. Докато била на вечеря в ресторант преди години, Марго казала на един от сервитьорите "Ще ми се обадиш ли?", на което той отвърнал "Да ти се обадя? Но аз нямам номера ти". Тогава Роби написала телефонния си номер на ръката му. Звездата била учудена от самата себе си, тъй като преди това нещата не ѝ се получавали толкова гладко при запознанствата. От 2016 г. обаче Марго е омъжена за Том Акърли, с когото са заедно още от 2014 г., но дълго време пазеха връзката си в тайна, сватбата им също беше тайна и далеч от светския шум.