След като в началото на месеца в медийното пространство се появи информацията, че Суки Уотърхаус може би е бременна, актрисата най-накрая потвърди слуховете, появявайки се на музикален фестивал в Мексико в прилепнала по тялото рокля, очертаваща наедрялото й коремче.

Във видео споделено в Tik Tok, 31-годишната британска актриса и модел е заснета на сцената да приветства присъстващите на събитието, като изявата й определено има за цел да разкрие и щастливата новина, че двамата с любимия й Робърт Патинсън до няколко месеца ще станат родители.

"Реших днес да облека нещо бляскаво, с което да ви разсея от факта, че нещо друго се случва около мен. Не мисля обаче, че ми се получи", заяви тя пред микрофона, разгръщайки якето, с което е облечена, за да разкрие бременното си коремче.

След като новината за бъдещото бебе беше посрещната с възторжени възгласи от страна на многохилядната тълпа, Суки изчака екзалтацията и виковете да преминат, за да започне и музикалното си изпълнение на сцената.

View this post on Instagram

A post shared by Rob2Suki (@rob2suki)

Красивата британка и актьорът Робърт Патинсън са заедно от 2018 г., като преди това тя имаше връзка с колегата му Брадли Купър. Преди време Суки сподели в интервю, че двамата с Роб се стараят да прекарват максимално много време заедно, като най-дългата им раздяла заради работните им ангажименти е била от два дни.

"Самата аз съм в шок, че след 5-годишна връзка, продължавам да съм така щастлива с някой. Всеки път се вълнувам, когато видя името му изписано на дисплея на телефона му и мисля, че и при него е така. Винаги има за какво да си говорим, освен това той е много забавен", разказа Суки.