В наши дни, благодарение на глобалната мрежа, позната още като интернет, човек може да види редица събития със собствените си очи, без реално да му се налага да напуска очертанията на собствения си дом, за да го стори. Така например от съвсем скоро той дори може да стане свидетел на това как певицата Сузанита дава живот на първото си дете.

От няколко часа насам във виртуалното пространство с шеметна скорост се носи кратък видеоклип, пренасящ зрителите му в пловдивската акушеро-гинекологична болница "Селена", където по-рано днес певицата, добила популярност още на 14-годишна възраст със скандалното видео към песента си "Луцифер и Буда", официално стана майка. Кадрите, заснети от партньора ѝ Марк Славов, с които той обяви хубавата вест, първоначално се появиха като 24-часова история в неговия личен Инстаграм профил, след което разбираемо напуснаха пределите му, озовавайки се във всеки новинарски сайт, разпространил щастието им.

Вижте снимки >>

На тях може да се види как все още лежащата в родилното легло изпълнителка плаче от радост, а наред с нейното ридание се чува и това на бебето, появило се на този свят точно в 11:11 ч., с тежест от 3600 грама. Малко по-късно шампионът по хвърляне на копие качи в акаунта си снимка, показваща неговата любима и тяхната рожба, чието лице обаче остава скрито под емотикон във формата сърце, синият цвят на който издава пола на новороденото. Изображението спортистът допълни с трогателно послание.

"Добре дошъл на този свят, Матиас!", започва неговият пост, разкриващ името, с което са избрали да кръстят своя син, означаващо "Дар от Бога". "Думите няма да стигнат да изразя всичко онова, което чувствам. Искам да ти благодаря, скъпа моя, че ме дари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря ти, Господи, за всичко!", завършват думите на щастливия баща.

Новината, че ще стават родители, Сузанита и Марк споделиха на първи юни т.г. Тогава, вместо да публикува своя архивна снимка, показваща я като хлапе, както по традиция правят множество от известните личности у нас, дъщерята на Орхан Мурад, с когото не поддържат добри отношения от раздялата му с Шенай, сподели кадри от професионална фотосесия, на които се виждаше, че е в напреднала бременност.

"Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща! Обичам ви!", гласеше посланието към публикацията ѝ, изненадала нейните над 200 хиляди последователи в Инстаграм, които впоследствие отправиха към нея своите честитки и най-добри пожелания.

Макар да демонстрираха завидна стабилност в отношенията си, по-късно влюбените се разделиха за кратко, като Сузанита дори бе твърдо решена да отгледа наследника им с помощта на майка си. Не след дълго обаче те отново се събраха и по всичко изглежда, че този път нямат намерение да се отделят един от друг, още повече, че сега има някой, който разчита изцяло на техните грижи, нуждаещ се двама им.