За разлика от миналата година, когато отпразнува своя рожден ден с голямо и пищно тържество, сега Светлана Гущерова, която днес навършва 33 години, ще посрещне своя празник далеч по-тихо и скромно. Предвид коронавирус пандемията, завладяла целия свят, както и локдаун режима, в който отново се намира страната ни, плеймейтката най-вероятно ще прекара своя специален ден единствено в компанията на своите най-близки хора.

Преди часове, в първите минути на 21-ви декември, тя публикува в личния си Инстаграм акаунт снимка, отбелязваща хубавия повод. На нея тя стои до пиано, поставила ръце върху клавишите му така, сякаш се готви да свири на музикалния инструмент. За изображението тя е облечена в нежна бяла рокля с дантела на флорални мотиви и голи рамене, а визията ѝ се допълва от нежно колие, деликатни обеци и гривна.

Вижте снимки >>

"Нанизах още едно мънисто на огърлицата на живота си - изминалата година. Сбъдната, осъзната, богата на любов, на нов живот, любими хора...
Не ми остава нищо друго, освен да БЛАГОДАРЯ! На съпруга си, че е моята опора, на семейството си, че ме подкрепя, на съдбата, че сбъдва мечтите ми, на сина ми, че ме избра за своя майка, на дъщеря ми - че е моето по-добро Аз!
Благодаря на всички замесени в историята на моя живот. Най-доброто тепърва предстои. Обичам ви!
Честит Рожден Ден на мен!", гласи посланието към кадъра, който към момента е харесан от над 2 хил. души.

Разбира се, в коментарите към поста ѝ се включиха някои от най-популярните имена в родния шоубизнес, за да ѝ честитят празника. В тях Азис се обърна към еротичния модел с "моя красива сестра", а Моника Валериева я нарече "прекрасна моя". Николета Лозанова също се включи в пожеланията, поставяйки сърца и целувки.

По-късно Светлана сподели като 24-часови истории в платформата няколко кратки видео клипа, разкриващи изненадата, която ѝ е направил нейния съпруг Християн. Верен на себе си, той ѝ поднесе огромна кошница с цветя, като част от тях изписват инициалите на половинката му в центъра на впечатляващия букет. Това обаче съвсем не бе единственият му дар, тъй като кадрите разкриха, че под внушителната коледна елха в дома им стоят редица подаръци с марката "Dior".

Вчера, малко преди официално да навърши Христова възраст, блондинката гостува в предаването "Събуди се", където разкри, че макар да е изминал едва месец, след като стана майка за втори път, бременността ѝ липсва и вече е готова за още едно дете. В ефир тя заяви, че мечтае за още две деца.

"Харесвам големите семейства. Обичам къщата да е пълна, да се чува детски смях. Винаги съм искала да имам поне три деца", каза тя.

Освен това тя разкри, че нейният мъж ѝ помага през цялото време с децата.

"Хриси е много добър татко. Благодарна съм му, защото още от първия ден, в който се прибрахме с дъщеричката ни от болницата, той е постоянно до мен. Тогава ставаше през нощта, правеше млякото, сменяше памперси... По онова време от двама ни аз бях стресираната, понеже не знаех дали ще се справя, но той и до ден ми помага", разказа тя.

Любопитен факт, който издаде по време на гостуването си в предаването, е, че не посещава църква, защото по думите ѝ след това ѝ се случва нещо лошо.

"Когато посетя църква, храм или манастир, след това винаги ми се случва нещо много лошо. Не става въпрос за нещо дребно... Например, претърпявала съм тежка катастрофа или съм влизала в болница. Някои хора ме питат дали съм кръстена, и аз съм, но наистина не знам защо ми се случват такива неща", споделя Светлана.

Тя допълни, че по тази причина двамата с Християн не са сключили църковен брак, както и че няма да успее да присъства на кръщенето на дъщеря си, което ще бъде скоро.

"Изпитвам страх, когато трябва да отида. Знам, че не звучи добре... Но винаги ми се случва нещо сериозно и лошо", уточни Гущерова.

Колкото до личната ѝ равносметка по повод поредната лична година, която изпраща, тя е, че наистина няма нещо по-важно от здравето.

"За съжаление виждам колко болни хора има около нас. Тази година беше много трудна за всички и бе голям урок", смята тя.