Светлана Гущерова, за която упорито се твърди, че очаква първото си дете от съпруга си Христиан, се появи в Инстаграм с наедряло коремче.

Вижте кадъра >>

Кадърът се появи в профила на доверения коафьор на Светлана - Ивайло Колев. На селфито двамата позират в спортни дрехи в еднакъв розов цвят. Светлана е обхванала с ръце коремчето си под широка туника.

Твърденията, че Гущерови очакват наследник се появиха в края на миналия месец. Според запознати Светлана ще зарадва Христиан със син. Преди време Василева обяви в интервю, че се оттегля от светския живот.

"Животът ми се промени много и към хубаво. Вече имам семейството, за което винаги съм мечтала. Ако преди съм мислела предимно за себе си, сега вече мисля за двама", заяви тогава бившата плеймейтка.

Христиан и Светлана Гущерови размениха обети в на 1 юли, а навръх рождения ден на младоженеца двамата вдигнаха пищна сватба в столичен хотел. За Гущеров това е втори брак. Той се разведе преди около година и половина с поп фолк певицата Мария, с която няма деца. Светлана минава за първи път под венчилото.