Преди една седмица плеймейтката Светлана Гущерова отпразнува имения ден на своята дъщеря, която все още няма една година. Тогава тя и съпругът ѝ Християн събраха най-близките си приятели на пищно тържество в столично заведение, богато декорирано с множество балони.

Вижте снимки >>

И въпреки че е декември, отсъствието на истинска зима, както и благосклонният климат през последните дни, предоставящ ни доста високи за месеца температури и приятни слънчеви лъчи, накара съпругата на бизнесмена да изкара малката Анелия-Добромира на въздух. Преди броени часове тя сподели в официалната си Инстаграм страница галерия, съдържаща 2 изображения, на които позира до сивата бебешка количка на наследницата си.

На снимките Светлана носи жълта рокля на бели флорални мотиви с дискретно деколте, която е прибрана в талията с тънък златист колан. Върху него тя е сложила сиво пухено палто, а завършвайки цялостната си визия, се е спряла на високи черни ботуши над коляно, разнообразени с редица връзки в предната си част.

"Аз и моята малка принцеса приветстваме слънчицето през зимата.
А вие как си представяте декември?", е написала към фотографиите.

Очевидно еротичният модел не е искал да се отдалечава прекалено много от дома си, защото на кадрите се вижда, че двете дами се намират на алея с фонтан - част от градина, разположена в междублоково пространство.

Засега г-жа Гущерова пази ревностно личното пространство на своето дете и все още не е пуснала снимки, на които да се вижда неговия образ. Единствените кадри, на които присъстваше Анелия, бяха от традиционния ритуал за погача, който се прави на 40-ия ден от раждането на всяко бебе. Тогава ликът на наследницата на двойката бе прикрит от емотикони.

Светлана стана майка в края на февруари т.г., но първоначално реши да не споделя публично щастливата вест, защото дъщеря ѝ се роди преждевременно в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го поставиха за известно време в кувьоз под наблюдението на неонатолози. За щастие всичко завърши добре и скоро двете се прибраха у дома.