Бившата плеймейтка и настояща съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, отговори на въпроси на приятели и фенове в Инстаграм.

Вижте отговорите на Светлана в галерията >>

Светлана публикува отговорите на въпросите, които получи, в стори. Тя разкри подробности около бременността си, личния си живот и визията си.

Гущерова отговори на всякакви питания на любопитните си почитатели, като има ли намерение да си слага още силикон, не са ли се разсърдили родителите ѝ, че е кръстила дъщеря си на свекърите си, скарани ли са с коафьора Ивайло Колев, щастлива ли е със съпруга си, колко килограма е била преди да забременее, колко е в момента и много други.

Светлана благодари на всички и им написа, че ги обича.

Бившата плеймейтка и риалити звезда се омъжи за Християн Гущеров на 1 юли 2018 г. Наскоро тя се похвали с букет от 300 рози за първата им годишнина. Двамата отпразнуваха сватбата си в столичен хотел навръх рождения ден на младоженеца, който е на 12 юли. За Светлана това е първи брак, а за Християн - втори. Той бе женен за поп фолк певицата Мария. Двамата се разведоха официално малко преди Гущеров да сключи брак с Василева.