Светлана Гущерова, която е в очакване на първото си дете, сподели, че бебето ще се появи през март, а със съпругът ѝ Християн дори са избрали дата.

Вижте снимки на Гущерова >>

"Като малка винаги съм си мечтала животът ми да се стече като приказка. За почти 2 години започнах да сбъдвам моята приказка. Чувствам се доста обичана жена", каза Гущерова пред Венета Райкова в "Папараци".

Тя разкри, че е разбрала за бременността си 2-3 дни след сватбата им, която бе на 12 юли.

"Ако някой ми беше казал, че цялото нещо ще се случи за една година, нямаше да му повярвам. Имам семейство и очаквам първата рожба", споделя развълнувано Светлана.

Гущерова сподели, че в деня на сватбата се е усетила по различен начин. 3 дни след голямото събитие решила да си направи тест, който показал 2 черти. Тя веднага се обадила на майка си, която била у тях и ѝ казала, че трябва да вземат още тестове. Направила 5 теста, които били положителни. Тогава Светлана веднага решила да съобщи на Християн и изпратила майка си с кутията от годежния пръстен, в която била сложила три теста за бременност. Първоначално той не искал да я приеме, но майката настояла и така той получил благата вест.

За раждането Гущерова каза:

"Март месец ще бъде. Датата сме си я избрали двамата с Хриси, ако реши да се появи по-рано, няма да го спирам."

"Радост е, че срещнах такъв човек като Хриси, който да ме обича истински. Никога не съм вярвала, че ще попадна на такъв човек", допълни Гущерова.

Тя каза, че винаги е мечтаела да има 2-3 деца и си пожелава, когато роди първото си дете, скоро да забременее отново и този път с момче.