Плеймейтката Светлана Гущерова е в очакване на първата си рожба. Близки до русата изкусителка издадоха, че тя ще сбъдне мечтата на любимия си - да го дари със син, съобщават от "Монитор".

Вижте снимки на Гущерови >>

Очаква се момченцето да се появи на бял свят през март. По-наблюдателните фенове пък забелязаха, че напоследък Светлана пуска снимки с тъмни или широки дрехи, които евентуално да прикрият наедрялото й коремче.

Възможно е и заради щастливата новина тя да е взела решението си да се оттегли от светските среди. Причината, която красавицата изтъкна, бе, че иска да е примерна съпруга и домакиня, защото "бракът е нещо свещено". Тя е категорична, че подобен тип събития изобщо не й липсват.

"Животът ми се промени много и към хубаво. Вече имам семейството, за което винаги съм мечтала. Ако преди съм мислела предимно за себе си, сега вече мисля за двама", заяви наскоро бившият еротичен модел.

Няма официално потвърждение, че семейство Гущерови ще се увеличи с един член.

Светлана вдигна две сватби с бизнесмена Християн Гущеров през юли. Голямата церемония се проведе пред 100 гости на рождения ден на младоженеца.