Раздели ли се Ким Кардашиян с новото си гадже?

Според изданието Daily Express тв звездата и играчът от НФЛ Одел Бекъм-младши приключили отношения само шест месеца след като започнали да се срещат. Двамата породиха слуховете, че са нещо повече от приятели през септември. На афтър партито на Vanity Fair, непосредствено след "Оскар"-ите, те бяха забелязани да интимничат, а свидетели потвърдиха пред изданието, че "не са могли да се отделят един от друг". Сп. People пък допълни, че тогава отишли поотделно, но си тръгнали заедно.

Сега обаче изглежда, че двамата вече не са двойка.

Според близък в техните среди "те са приключили един с друг". На този етап не е ясна причината, но според социалните мрежи Ким искала бебе от спортистът, който не бил готов все още, посочва Mirror. Одел Бекъм-младши има вече дете от бившата си приятелка Лорън Ууд.

Одел Бекъм-младши

Снимка: Getty Images

Ким също има деца, четири - Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, които са от бившия й съпруг Кание Уест. Преди Одел Кардашиян излизаше с комика Пийт Дейвидсън.

Ким и Пийт

Снимка: Getty Images

Двамата бяха гаджета в продължение на девет месеца. Въпреки това най-известният мъж до нея си остава бившия й Кание, с когото се сгоди през 2014 г. и с когото се разведе през 2021 г. От своя страна Йе е щастлив с нова жена до себе си, за която се говори, че в началото му е била асистентка - Бианка Ченсори.

Бианка и Кание

Снимка: Getty Images