Най-красивата българка за 2002 г. Теодора Бургазлиева стана майка на близнаци. Щастливата новина сподели самата Теди с кадър в Инстаграм.

Вижте кадрите >>

Бебетата са момче и момиче и носят имената Ема и Райън Иванов.

"Повече от признателни сме на целия екип от специалисти, лекари, специалисти по хранене и медицински сестри, които се грижиха за нас през тези месеци и по време на операцията и болничния ни престой", написа Бургазлиева към снимка, на която тя стои край басейн в дома си, облечена в дълга рокля в синьо, а пред нея е бебешката количка за близнаци, в която са новите попълнения в семейство Иванови.

Снимка: Официален профил в Instagram

Съпругът ѝ Симеон също е споделил кадър с бебетата.

"Целият ми свят се разтопи, когато погледнах за първи път децата си в очите и ги държах в ръцете си... Колко вълнуващ може да стане животът? Чувстваме се благословени и благодарни за тези чудеса", допълва красавицата.

Теди и съпругът ѝ Симеон Иванов, с когото живеят в САЩ, се ожениха миналото лято. Двамата често споделят колко са щастливи заедно, а Теди не спира да отправя благодарности към любимия си за всичко това, което е. Наскоро Бургазлиева издаде и книга със заглавие "Невъзможно".