Мис България 2002 Теди Бургазлиева в момента се е отдала на майчинството и полага грижи за близнаците си, но е решила да уплътни времето си вкъщи като стартира свой влог в платформата за видеосподеляне YouTube.

Вижте снимки >>

Красавицата издаде пред последователите си в социалните мрежи, че ще направи свой канал, а феновете могат да дават заявки за какво точно искат тя да им говори във видеата.

"Здравейте, скъпи приятели! Имам малка изненада за вас. Реших да се възползвам от времето вкъщи с бебетата и да стартирам мой влог в YouTube. Получих много съобщения с въпроси за бременността ми, начина ми на хранене, как се грижа за кожата си и как свалям килограми. Моля ви, кажете ви какви теми ви интересуват най-много. Ще се радвам да споделя с вас съвети и трикове във влога", написа в Инстаграм Теди.

Мис България 2002 роди близнаци миналия септември. Децата са момиче и момче и носят имената Ема и Раян.

Малко преди това красавицата пусна на пазара автобиографичната си книга "Невъзможно". Четивото описва както опита, така и грешките на Теди. Томът включва истории от времето, когато миската е спала в малка стаичка без мебели на един матрак на пода, докато работи на три места, до момента, в който е успяла да се реализира в САЩ без чужда помощ.