"Мис България" 2002 г. Теодора Бургазлиева съобщи в Инстаграм със снимка, че е в очакване на първото си дете. Тя вече е в напреднала бременност.

Вижте снимки на Теди и Симеон >>

Освен кадъра Теди е публикувала и дълъг пост, в който се обръща към своите приятели и последователи. Теди споделя, че е развълнувана, че най-после споделя новината за бременността си. Благодари на съпруга си Симеон и разказва, че отдавна е искала да стане майка.

"Това е моята най-голяма мечта"

Миналата година тя си задавала много въпроси защо би искала да стане майка и осъзнала, че истинската причина е, че иска да предаде опита си на друго човешко същество, да му помогне да избегне нейните грешки и да изгради живот, който си струва.

Теди споделя, че решила, вместо да стои, да чака и да се моли за бебе, да напише книга, която завършила през ноември, а през декември забременяла. Книгата ще бъде публикувана до дни, а бебето ще се появи на бял свят до няколко седмици.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Бургазлиева се обръща към всички дами, които преминават през трудни моменти по време на пътя им към бременността, като ги съветва да не с поддават на чуждото мнение. Да оценяват това, което имат в момента, а нещата ще се случат в правилния момент.

Красавицата е публикувала въздействащ кадър, на който тя е облечена с червена, прилепнала рокля, която подчертава оформеното ѝ коремче.

Теди се омъжи за половинката си Симеон Иванов миналата година. Двамата живеят в САЩ, където съпругът ѝ, който е бивш автомобилен състезател, се занимава с коучинг.