Тери Хачър е жена, която човек трудно може да забрави, независимо дали се намира в обсега на медийното пространство, или умело го избягва. Тя е любимка на няколко поколения - всяко, запомнило я по свои начин, в различна роля. Едни все още я виждат като Катрин от "Танго и Кеш", други я пазят в съзнанието си като сексапилната половинка на Клак Кент - Луис Лейн, от сериала "Новите приключения на Супермен", за трети е съблазнителното момиче на Бонд във "Винаги ще има утре", а за всички останали тя ще си остане хубавата и миловидна Сюзън от сериала "Отчаяни съпруги".

Вижте снимки >>

Брюнетката с големи и изразителни очи, в чиито вени тече индианска, италианска и ирландска кръв, има зад гърба си множество проекти както на голям, така и на малък екран. Независимо в какъв образ се превъплъти, тя просто омагьосва зрителя със своя чар. Ненапразно нейната емблематична снимка, на която позира само по наметалото на Супермен, е била най-сваляното изображение в интернет през 90-те години.

И до днес Тери е запазила своя зашеметяващ външен вид, независимо от факта, че е на 54 г. При това нейната красота е напълно естествена, защото тя е от малкото актриси, които са обявили война на разкрасителните процедури и не прибягват до употребата на ботокс, а за пластични операции - и дума да не става. Тя е на мнение, че всяка дама е най-привлекателна, когато е напълно натурална, без излишни намеси и подобрения. А какво по-добро доказателство за тезата ѝ от самата Тери?

В последно време звездата е по-активна в официалната си Инстаграм страница, където споделя свои снимки с почитателите си. Тя не се притеснява да качи фотографии без грим, по домашни дрехи или от фитнес залата, където обаче не се старае да изглежда секси, въпреки че именно това я прави още по-привлекателна. През лятото тя качи и няколко кадъра по бански от почивката си в Тайланд, с които нажежи социалната мрежа. Последователите бяха напълно единодушни, че фигурата ѝ е абсолютно прекрасна.

"Тяло за милиони", гласи един от коментарите към фотосите, който важи с пълна сила за Хачър.

Любопитен факт е, че докато снима сцена за "Отчаяни съпруги", в която трябва да падне върху сватбена торта, тя чупи две ребра. Но това не е единственият инцидент, който претърпява - роговицата на дясното ѝ око бива наранена, в следствие на парче стъкло от електрическа крушка, пръснала се в близост до нея.

Емблематичната снимка на Тери от 90-те с наметалото на Супермен

Снимка: Pinterest